Accident mortal la Cotorca. Trei persoane și-au pierdut viața după ce au intrat cu mașina într-un autotren

Accident mortal la Cotorca. FOTO IPJ Ialomița

Un accident mortal a avut loc astăzi dimineață la Cotorca, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața după ce au intrat cu mașina într-un autotren.

Potrivit ISU Ialomița, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni  au intervenit cu o autospecială de stingere,  o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs în localitatea Cotorca, în care au fost implicate trei autoturisme și un autotren. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

La locul evenimentului au fost găsite opt victime. Trei persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața,  din păcate fiind declarate decedate. Celorlalte cinci persoane, conștiente și cooperante  li s-a acordat primul ajutor medical calificat, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*