Accident mortal în Ciulnița după coliziunea dintre două autoturisme

Accident mortal petrecut în Ciulnița. FOTO IPJ Ialomița

Un accident mortal de circulaţie, ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme, s-a petrecut duminică, 7 noiembrie, în jurul orei 16.00, pe raza comunei Ciulnița.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Ialomița, în urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat decesul unui conducător auto în vârstă de 38 de ani, din comuna Ciulnița, și vătămarea corporală a celui de-al doilea șofer, în vârstă de 20 de ani, din comuna Buești, ce a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul Drager, ce a indicat o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*