Accident mortal în apropiere de localitatea ialomițeană Sinești: un autoturism a izbit un autocamion

Accident mortal în apropiere de localitatea ialomițeană Sinești. FOTO IPJ Ialomița

O persoană a murit luni, 20 decembrie, într-un accident rutier petrecut pe DN 2 București – Urziceni, la intrare în localitatea ialomițeană Sinești, județul Ialomița, în care au fost un autoturism și un autotren.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din primele verificări a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și un TIR, în urma impactului dintre acestea rezultând decesul șoferului autoturismului.

În acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului, traficul este dirijat, pe o singură bandă. Traficul rutier se desfășoară alternativ, fiind valori ridicate pe ambele sensuri. Se estimează reluarea normală a traficului în 45 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*