Accident mortal de circulație, petrecut pe DN 21, între localitățile ialomițene Iazu și Bărăganul

Accident mortal de circulație, petrecut pe DN 21, între localitățile ialomițene Iazu și Bărăganul. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de a murit, luni, 7 noiembrie, iar o femeie și o adolescentă au fost rănite, într-un accident rutier petrecut pe DN 21, între localitățile ialomițene Iazu și Bărăganul.

Potrivit reprezentanților IPJ Ialomița, accidentul a avut loc, în jurul orei 01.30, între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Galați, și un autocamion condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 58 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului precum și vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 38 de ani și o minoră în vârstă de 12 ani.

Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*