Accident cu șase răniți pe DN 2A, în localitatea Sărățeni

Imagine cu rol ilustrativ. FOTO arhiva ISU Ialomița

Un accident cu șase răniți a avut loc pe DN 2A, în localitatea Sărățeni.

Potrivit ISU Ialomița, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2A,  pe raza localității Sărățeni, în care au fost implicate un autoturism, o autodubă și 6 persoane.

La locul solicitării au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă,  o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și 5 echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

În urma coliziunii au rezultat șase victime, conștiente și cooperante, însă una încarcerată. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajelor medicale.

Toate cele șase persoane au fost evaluate la locul accidentului,  ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni și Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*