Accident auto cu o victimă pe DJ 213, în satul ialomițean Luciu

Accident auto cu o victimă pe DJ 213, în satul Luciu. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Slobozia-Garda 2 Țăndărei au fost solicitați să intervină miercuri, 1 decembrie, în jurul orei 13.10, la un accident rutier produs pe raza satului Ialomițean Luciu.

Potrivit ISU Ialomița, salvatorii s-au deplasat la locul intervenție cu o autospecială de stingere și o autospecială SMURD, din accident rezultând o singură victimă conștientă și neîncarcerată, o femeie în vârstă de aproximativ 33 de ani, șoferul autoturismului implicat în accident.

Aceasta prezenta suspiciune de traumatism la membru superior drept, iar după monitorizare a fost transportată la Spitalul Țăndărei, în vederea continuării investigațiilor medicale.

Totodată, pompierii militari au asigurat și măsurile PSI la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*