A fost declanșat Planul roșu de intervenție în urma unui accident rutier petrecut între Coșereni și Movilița

Patru persoane rănite, în urma unui accident rutier petrecut între Coșereni și Movilița. FOTO: ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de luni, 24 octombrie, în ajutorul victimelor unui accident rutier, petrecut între Coșereni și Movilița, în urma cărui patru persoane au fost rănite. Pentru optimizarea misiunii de răspuns a fost activat Planul roșu de intervenție, la nivelul județului Ialomița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane, iar la fața locului au intervenit cinci echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, respectiv Detașamentul de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple și două ambulanțe SMURD. În sprijinul acestora au acționat patru echipaje ale SAJ Ialomița.

„În urma evenimentului rutier au rezultat patru victime: trei adulți și un copil cu vârsta de aproximativ 14 ani, conștiente, cooperante. O persoană adultă a fost găsită încarcerată. După extragerea acesteia dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, a fost predată echipajului SAJ. Toate cele patru victime au fost evaluate și monitorizate de echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns a fost activat Planul roșu de intervenție, la nivelul județului Ialomița, începând cu ora 05.46. La ora 06.15 acesta a fost dezactivat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*