12 persoane ce participau la o petrecere privată în Urziceni, amendate de polițiști cu 24.000 de lei

Polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor privind combaterea efectelor pandemiei COVID-19. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii din Urziceni au amendat, vineri, 12 persoane ce participau la o petrecere privată, fapt ce nu este permis în actualele condiții de pandemie, amenzile aplicate cu această ocazie fiind în sumă totală de 24.000 de lei.

Potrivit IPJ Ialomița, polițiștii ialomițeni au continuat și au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

În acest context, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unei petreceri la domiciliul unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

„La adresa respectivă au fost identificate 12 persoane, față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de  24.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19”, au precizat polițiștii ialomițeni.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

Având în vedere evoluția situației epidemiologice din România, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*