11 kilograme de cannabis, capturate de polițiștii antidrog din Constanța într-o acțiune organizată în Fetești

11 kilograme de cannabis, capturate de polițiștii antidrog într-o acțiune organizată în Fetești

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, bănuiți de operațiuni cu droguri de risc. Cei doi au fost reținuți.

Astfel, la data de 16 martie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au surprins, în flagrant delict, doi bărbați, de 37, respectiv 51 de ani, imediat după ce aceștia ar fi primit, printr-o firmă de curierat, două colete ce conțineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanțele interzise proveneau din Spania, iar acțiunea a fost desfășurată în municipiul Fetești, județul Ialomița. Ulterior, polițiștii din cadrul BCCO Constanța au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite 38 de cartușe cu bile de cauciuc, semințe de cannabis, precum și dispozitive electronice și bunuri cu valoare probatorie.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de introducerea în țară, precum și importul ori exportul de droguri de risc, fără drept și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*