VIDEO Un șarpe de peste un metru, capturat de jandarmi de pe un autoturism în centrul municipiului Slobozia

Un șarpe de peste un metru capturat de jandarmi în centrul municipiului Slobozia.

O grupă de intervenție a  Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, a observat vineri, 09 iunie, în timpul patrulării pedestre pe bulevardul Matei Basarab din municipiul Slobozia, pe o mașină, un șarpe de aproximativ un metru, ce „dădea fiori” trecătorilor din acea zonă.

Jandarmii au intervenit  prompt pentru capturarea șarpelui după  care l-au eliberat în mediul natural, departe de zonele locuite.

„Recomandăm cetățenilor care se confruntă cu situații similare să nu se apropie de șerpi, să îi supravegheze cu atenție, astfel încât să cunoască locul unde se află și să solicite sprijinul autorităților competente prin apel la numărul unic de urgență 112, în vederea îndepărtării pericolului”, au transmis, cu această ocazie, reprezentanții IJJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*