VIDEO Patru bărbați au fost reținuți pentru furt de produse petroliere

Furt produse petroliere. FOTO Poliția Română

Patru bărbați au fost reținuți pentru furt de produse petroliere în urma unei acțiuni a polițiștilor din Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 14 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J. Ialomița, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

Perchezițiile au avut loc în județele Ialomița și Brăila (localitățile Roșiori, Ștefănești, Ianca, Filipești și Vișani).

Polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 7.000 de litri de produs petrolier și alte bunuri susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracțională.

Din cercetări a reieșit faptul că, 4 persoane bănuite, prin diferite moduri de operare, ar fi sustras produse petroliere dintr-o stație de extracție a gazelor naturale, pe care ulterior le-ar fi păstrat pentru consum propriu sau le-ar fi comercializat către terțe persoane.

În cursul zilei de ieri, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani, din județele Ialomița  și Brăila au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Astăzi, 15 noiembrie, polițiștii de investigații criminale urmează să îi prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

La activitate au participat alături de polițiști și efective ale inspectoratelor județene de jandarmi Ialomița și Brăila.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română și de suportul tehnic al ROMGAZ S.A..

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*