Un transport agabaritic va trece prin Slobozia

Un transport agabaritic va traversa județul ialomița. FOTO DRDP Constanța
Un transport agabaritic va traversa județul ialomița. FOTO DRDP Constanța

Un transport agabaritic va trece prin Slobozia, acesta urmând să plece din Portul Constanța și trebuie să ajungă în localitatea vâlceană Drăgășani.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că în perioada 8 – 14 ianuarie, se va desfășura un transport agabaritic cu depășiri pe traseul: Constanța Poarta 7 –  A4 – DN2A – Slobozia  –  DN21 – A2 – DN Centura București – A1 – Pitești – DN65 – Găneasa  (județul Ilfov) – DN64 – Drăgășani ( județul Vâlcea)Vehiculul transportă o presă.

Lățimea maximă a vehiculului este 5,15 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*