Un individ beat și-a omorât un prieten și a rănit o adolescentă în urma unui accident petrecut în apropiere de localitatea Vlădeni

Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu
Mașină de poliție în Slobozia. FOTO Adrian Boioglu

Tragedia s-a produs în jurul orei 2.30 a zilei de 28 ianuarie, când un șofer beat a pierdut controlul volanului mașinii în care se mai aflau alte patru persoane, și s-a răsturnat pe câmp. A rezultat două victime, dintre care una decedată, iar pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate și înlăturarea altor pericole au intervenit salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia- Garda Țăndărei cu o autospecială de stins incendii, o ambulață SMURD , încadrate cu 7 pompieri și un echipaj SAJ Ialomița.

Accidentul s-a produs între localitățile Vlădeni și Movila și din primele verificări efectuate de către polițiști a reieșit faptul ca, în timp ce un bărbat de 27 de ani din municipiul Călărași a condus un autoturism pe DN 3B din direcția Vlădeni către Movila, ar fi pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Paramedicii și cadrele medicale ajunse la locul producerii accidnetului au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, una de sex masculin cu vârsta de 20 ani din Călărași, găsită în stare de inconștiență, care ulterior a fost declarată decedată de echipajul SAJ după efectuarea manevrelor de resuscitate și o persoană de sex feminin cu vârsta de 18 ani din Fetești, care ulterior a refuzat transportul la spital. Celelalte trei persoane, o femeie cu vârsta de 19 ani și doi bărbați cu vârstele de 28 ani, respectiv 31 ani, au refuzat examinarea

Șoferul a fost testat de către polițiști cu aparatul Drager, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa.

În continuare se desfășoară activități de cercetare pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*