Un ialomițean în vârstă de 41 de ani confirmat cu COVID-19 a decedat la INBI Matei Balș din capitală

Municipiul Slobozia ar putea intra, joi, în carantină pentru 14 zile.

Un ialomițean întors în țară din Anglia a decedat la spitalul Matei Balș din capitală unde era internat cu simptome de COVID-19. Starea acestuia era gravă încă de la internare. 

Decesele pacienților confirmați cu COVID-19 din România a ajuns la 400, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică. Pacientul cu numărul 398 este un bărbat de 41 de ani din județul Ialomița. Acesta s-a întors în țară din Marea Britanie pe data de 27 martie, fiind simptomatic încă de atunci. Drept urmare a fost preluat de la aeroport și transferat la INBI Matei Balș unde a fost internat. I s-au recoltat probe pentru COVID-19, iar a doua zi, pe 28 martie a fost confirmat pozitiv. Starea sa s-a agravat și din data de 30 martie a fost transferat în secția ATI, unde a fost intubat și ventilat mecanic.

În data de 16 aprilie a fost declarat decesul. Pacientul nu avea antecedente patologice cunoscute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*