Un adăpost de păsări dintr-o gospodărie din Țăndărei a luat foc în urma unei igienizări scăpate de sub control

Pompierii au reușit să limiteze pagubele incendiului izbucnit. FOTO ISU Ialomița

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost anunțat în cursul zilei de 22 aprilie despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din orașul Țăndărei.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 9 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului anexei, un adăpost de păsări. Au ars tavanul confecționat din plăci OSB și astereala din stuf de la acoperișul anexei, pe o suprafață de aproximativ 12 mp. În adăpost nu existau păsări în momentul declanșării incendiului.

Pompierii militari au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite. Aceștia au stabilit că incendiul s-a produs din cauza neglijenței proprietarului, care a folosit pentru igienizarea spațiului un arzător montat la o butelie. Butelia a fost scoasă de către pompieri din zona de ardere înainte de a exploda. Nu au existat victime și nu a existat pericol de extindere la celelalte anexe gospodărești. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis în spații închise.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*