Trafic restricționat pe A2 pentru efectuarea unor lucrări

Autostrada A2. FOTO cu rol ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 15.00, se execută lucrări de montare panouri anti-orbire pe Autostrada A2, între kilometrii 125 – 126, care impun restricționarea circulației pe a doua bandă, pe direcția București – Constanța.

Traficul va fi restricționat și pe a prima bandă la kilometrul159+500 metri, până la ora 18.00, pe sensul Constanța – București, pentru efectuarea lucrărilor de reparații în zona Podului Cernavodă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie şi să reducă viteza în aceste zone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*