Tânără reținută de polițiștii ialomițeni după ce a tâlhărit un bătrân de 81 de ani

O tânără din comuna Bordușani a fost identificată și reținută de polițiștii ialomițeni după ce ar fi agresat un bărbat în vârstă de 81 de ani și i-ar fi sustras o sumă de bani și un ceas. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomița, iar în cursul zilei de marți, 20 septembrie, va fi prezentată instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit IPJ Ialomița, luni, 19 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Rurală Stelnica au fost sesizați de un bărbat de 81 de ani, din comuna Bordușani, cu privire la faptul că în data de 09 septembrie a fost agresat și i s-au sustras 250 de lei și un ceas de către o tânără.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate a fost identificată la scurt timp de către polițiști o tânără, în vârstă de 17 ani, din comuna Bordușani, bănuită de comiterea faptei. Cea în cauză a fost depistată și condusă la audieri, iar în baza probatoriului administrat a fost reținută, urmând a fi prezentată magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secția nr. 3 Poliție Rurală Stelnica, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*