Șoferi din Țăndărei, depistați în timp ce conduceau sub influența substanțelor interzise

Doi șoferi din Țăndărei au fost depistați în timp ce conduceau sub influența substanțelor interzise.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 25 noiembrie, în jurul orei 13.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din orașul Țăndărei.

În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consmului unor substanțe interzise.

Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În cursul zilei de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au depistat în trafic,  un tânăr în vârstă de 26 de ani, din orașul Țăndărei.

Cu ocazia testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consmului unor substanțe interzise.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*