Șofer din Țăndărei, cercetat penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Ialomița - Arhivă

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri.

În acest context, la data de 6 septembrie, în jurul orie 15:30, polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au depistat în trafic, pe DN 2A, în localitatea Ograda, un autoturism al cărui conducător auto se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul de 30 de ani, din orașul Țăndărei, a fost testat cu apratul DrugTest pozitiv la benzodiazepină, fiind condus la o Spitalul Județean de Urgență Slobozia unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive și tipul acestora.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, iar polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*