Se ridică măsura de carantinare a orașului Țăndărei prin Ordonanță Militară

Străzile Slobozia au fost luate cu asalt de poliție. FOTO IPJ Ialomița

Ordonanța militară nr. 11 vine cu vești bune pentru locuitorii orașului Țăndărei. Pe lângă măsurile luate privind zborurile comerciale și personalul navigant, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a aprobat propunerea Comitetului Local pentru Situații de Urgență Ialomița și a decis ridicarea măsurii de carantină din Țăndărei.

Articolul 3 din Ordonanța Militară numărul 11 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 , aprobată prin Hotărârea nr. 22 din 11 mai este dedicată orașului Țăndărei.

Astfel, la punctul 1 se prevede „Se ridică măsura de carantinare în orașul Țăndărei, județul Ialomița“, iar la punctul 2 se specifică faptul că „Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*