Razie de amploare a polițiștilor ialomițeni în Slobozia: trei persoane reținute pentru proxenetism

Polițiștii ialomițeni au desfășurat, miercuri, o acțiune de amploare pe raza municipiului Slobozia, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. În cadrul activităților au fost desfășurate și patru percheziții domiciliare, în urma cărora trei persoane a fost reținute pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de miercuri, peste 70 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, criminalistică și investigații criminale, au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere precum și pentru punerea în executare a 4 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

„Față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă”, au transmis sursele citate.

Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, sumele de 4.300 de lei și 100 de euro, precum și șase telefoane mobile și mai multe înscrisuri. Activitățile de probare a infracțiunii s-au desfășurat cu sprijinul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia și în colaborare cu lucrătorii din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Ialomița.

În cadrul razei au fost instituite filtre rutiere pe raza municipiului Slobozia și au fost aplicate 68 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15.000 de lei. Totodată, față de opt de conducători auto a fost luată măsura complementară de reținere a  certificatelor de înmatriculare, în timp ce 2 șoferi au rămas fără permisul de conducere după ce au fost depistați încălcând normele rutiere.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*