Pompierii vor fi prezenți cu o autospecială de intervenție și una de stingere, la Festivalul “Trofeul Tinereții- Amara 2023”

Mașină de pompieri. FOTO ISU Ialomița

În perioada 19-20 august, cu ocazia desfășurării festivalului ,,Trofeul Tinereții-Amara 2023- ediția 55’’,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița va monitoriza tipurile de risc aflate în domeniul de competență, asigurând răspunsul operativ în cazul apariției unor situații de urgență.

Zilnic, în perimetrul de desfășurare al festivalului vor fi mobilizate o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

În caz de nevoie, forțele și mijloacele aflate în dispozitiv pot fi suplimentate cu efective și tehnică de intervenție din cadrul subunităților inspectoratului.

Având în vedere că, la acest eveniment se preconizează un aflux mare de participanți, pompierii ialomițeni vin în sprijinul cetățenilor cu următoarele măsuri preventive ce trebuie respectate pe timpul manifestărilor cu public numeros:

  • Nu utilizați focul deschis în locuri cu pericol de incendiu;
  • Nu lăsați copii nesupravegheați;
  • Este interzis fumatul în afara locurilor special amenajate sau aruncarea la întâmplare a țigărilor și chibriturilor aprinse;
  • Nu blocați căile de acces pentru a permite intervenția autospecialelor sau accesul la hidranții exterior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*