Polițiștii ialomițeni cer ajutorul populației în cazul unui bărbat, dispărut din Cosâmbești

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități specifice pentru depistarea unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Călărași, sesizarea a fost făcută de fratele bărbatului, care a precizat faptul că Dumitru Tudoran, de 63 de ani, ar fi plecat de domiciliul din comuna Cosâmbești la data de 13 decembrie, într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.

Bărbatul are o înălțime de 1,70 metri, greutate de 50 kg, păr lung cărunt neîngrijit, ochii căprui, față ovală, constituție astenică, ten deschis, barbă neîngrijită. La data dispariției, el era îmbrăcat cu geacă de iarnă de culoare închisă, pantaloni tip blug albastru deschis, pantofi de piele negri.

Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*