Petrecere privată în Ograda, amendată de polițiștii ialomițeni pentru nerespectarea măsurilor dispuse în pandemie

Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. FOTO arhiva IPJ Ialomița

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia s-au sesizat din oficiu, luni, cu privire la faptul că la locuința unui bărbat din comuna Ograda are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanțare socială.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au fost identificate cinci persoane care nu respectă măsurile de distanțare socială, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55 din 2020”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

De altfel, polițiștii ialomițeni au derulat în ultimele 24 de ore, pe raza județului, atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2. Au fost astfel verificate 12 societăți comerciale și 23 mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 86 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 15.500 de lei.

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, polițiștii ialomițeni recomandă cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*