Peste 63 de kilograme de pește, confiscate de polițiștii ialomițeni

Pește confiscat de polițiști. FOTO IPJ Ialomița

Peste 63 de kilograme de pește au fost confiscate de polițiștii ialomițeni

Potrivit IPJ Ialomița, în cursul zilei de 06 noiembrie a.c., în jurul orelor 09.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliției Rurală Coșereni, au depistat în flagrant delict, pe DJ201, un conducător auto, în vârstă de 45 de ani, din comuna Bărcănești, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia novac, fără a deține documente de proveniență.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că  în interiorul acestuia se aflau 63,4 de kilograme de pește, care a fost denaturat și transportat la sediul  D.S.V.S.A. Ialomița  în  vederea neutralizării.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice”.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*