Percheziții în Țăndărei la persoane bănuite de furt de energie electrică

Percheziții în Țăndărei la persoane bănuite de furt de energie electrică. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii ialomițeni au efectuat vineri, 27 ianuarie, nouă percheziții domiciliare pe raza orașului Țăndărei, fiind vizate persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețeaua de electricitate.

Potrivit IPJ Ialomița, 42 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, precum și 46 de jandarmi din cadrul IJJ Ialomița și Constanța au desfășurat o acțiune de amploare pe raza orașului Țăndărei, în vederea prevenirii faptelor cu violență, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și disciplină în traficul rutier.

Polițiștii au descins la nouă locații, fiind efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

În cadrul acțiunii au fost constatate în flagrant 10 infracțiuni cu privire la săvârșirea faptelor de furt și racordarea clandestină la rețeaua de energie electrică.

În cadrul activităților au fost organizate și filtre rutiere de control, fiind verificate 51 de autovehicule și legitimate 62 de persoane.

Pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 18 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 2.465 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*