Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști pe numele unui bărbat din Slobozia care și-a amenințat și lovit soția și fiica

Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Polițiștii ialomițeni au emis duminică, 8 martie, un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Slobozia, care și-ar fi lovit și amenințat soția și fiica.

La data de 8 martie, Poliția Municipiului Slobozia a fost sesizată prin apel 112 de o tânără de 23 de ani din Slobozia, cu privire la faptul că tatăl ei face scandal la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între părinții apelantei ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, în urma căruia tatăl tinerei, un bărbat de 47 de ani, le-ar fi lovit și amenințat atât pe soția cât și pe fiica sa.

S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, în care este prevăzut ca acesta să nu să se apropie la mai puțin de 50 metri de soția și fiica sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*