O cratiță uitată pe aragaz a creat panică într-un bloc din Fetești

Pompierii au intervenit și au stins incendiul. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați în seara de 2 mai în jurul orei 18.25, să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la etajul 4 dintr-un imobil cu 4 etaje din municipiul Fetești.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației de Pompieri Fetești a ISU Ialomița, cu o autospecială de stingere și o autosanitară SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei apartamentului cu degajare mare de fum. Pompierii au reușit localizarea și lichidarea rapidă a incendiului. Era vorba de o cratiță cu mâncare uitată pe aragaz de proprietara în vârstă de 70 de ani. A ars cratița și s-a degradat bucătăria în urma incendiului.

Preventiv, datorită fumului existent pe casa scării, din imobil au fost evacuate, atât proprietara, cât și alte 4 persoane. Nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*