Misiunile de ordine publică executate de jandarmii ialomițeni la final de săptămână

Misiunile de ordine publică executate de jandarmi la final de săptămână. FOTO IJJ Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița a suplimentat efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări cu caracter sportiv și cultural-artistic:

  • sâmbătă, 26 martie – începând cu orele 11.30, pe stadionul „1 Mai” din municipiul Slobozia la partida de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și F.C. Gloria Buzău;
  • sâmbătă, 26 martie – începând cu orele 15.00, pe Stadionul Municipal Fetești la partida de fotbal dintre echipele C.S.M. Fetești și C.S. Afumați;
  • sâmbătă, 26 martie – între orele 14.00-16.30 pe esplanada Centrului Cultural Ionel Perlea Slobozia, începând cu orele 15.00 pe esplanada Bisericii „Sfânta Treime” din municipiul Fetești și pe esplanada Bisericii „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din municipiul Urziceni, unde se vor organiza adunări publice sub titulatura „Marș pentru viață”;
  • sâmbătă, 26 martie – între orele 20.30-21.30, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia unde va avea loc o activitate artistică ocazionată de sărbătorirea „Orei Pământului 2022”;
  • duminică, 27 martie – începând cu orele 11.00, la Sala Sporturilor „Andreea Nica” din municipiul Slobozia, la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.M. Unirea Slobozia și C.S. Activ Prahova.

Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*