Misiune de suflet a pompierilor ialomițeni

Pompierii au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru familii defavorizate din comunele Perieți, Misleanu și Luciu. FOTO ISU Ialomița

Sărbătorile nu sunt un prilej de bucurie pentru toată lumea. Sunt oameni loviți de soartă care privesc viitorul cu ochii în lacrimi și doar un sprijin, uneori neașteptat, le poate reda speranța în suflet.

În cursul dimineții de miercuri, 22 decembrie, pompierii ialomițeni au fost mesagerii lui Moș Crăciun pentru trei familii defavorizate din comunele Perieți, Misleanu și Luciu.

Salvatorii au dăruit pachete cu dulciuri și produse alimentare, dar și jucării pentru cei mici. Darurile cumpărate de salvatori din sume donate de colegi, au fost primite cu emoție și lacrimi de mulțumire.

Dăruind câte puţin, fiecare a adus speranța în inimile acestor copilași.

La rândul lor, ei au dăruit zâmbete și îmbrățișări, un „Crăciun” ce va fi păstrat permanent în inimile salvatorilor ialomițeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*