Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și Gloria Buzău

Misiuni ale jandarmilor. FOTO Jandarmeria Ialomița

Duminică, 14 aprilie, jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Unirea 04 Slobozia și Gloria Buzău, din cadrul Ligii a II-a.

Partida de fotbal se va desfășura pe stadionul „1 Mai” din Slobozia începând cu ora 11.00, iar accesul în incinta arenei sportive se va face pe bază de bilet.

Referitor la condițiile de desfășurare ale partidei de fotbal ce va avea loc duminică, jandarmii fac următoarele precizări:

comercializarea și consumul de băuturi alcoolice în proximitatea arenei sportive, pe o rază de 100 de metri, între orele 10.00-13.00, sunt interzise ca urmare a Dispoziției Primăriei Slobozia nr. 320 din 11.04.2024;

conform prevederilor art. 14 din Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, pentru prevenirea introducerii pe stadion a obiectelor interzise, spectatorii vor fi supuşi unui control corporal preventiv de către reprezentanții firmei de securitate.

Forțele de ordine vor acționa pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, în scopul asigurării unui climat de ordine la nivelul municipiului Slobozia, dar și în zona apropiată și imediată a arenei sportive, pentru siguranța participanților la acest eveniment sportiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*