Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii ialomițeni în acest week-end

Misiuni de ordine publică executate de jandarmii ialomițeni în week-end. FOTO: IJJ Ialomița

Militarii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița vor fi la datorie, în zilele următoare, la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public.

Astfel, sâmbătă, 10 iunie, aceștia vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, astfel:

  • începând cu ora 18.00, la evenimentul „Magia culorilor”, ce va avea loc în Parcul Catedrală din municipiul Slobozia;
  • începând cu ora 18.00, la meciul de fotbal dintre echipele AS Albești 08 și Victoria Roșiori, ce va avea loc pe stadionul comunal Perieți;
  • începând cu ora 17.30, la finala Cupei României, faza județeană, respectiv la meciul de fotbal dintre echipele ACSM Fetești și Unirea Ion Roată, ce va avea loc pe stadionul comunal Gheorghe Doja.

Ținând cont de faptul că se preconizează prezenţa unui număr mare de persoane, pentru prevenirea incidentelor, Jandarmeria Ialomița recomandă participanţilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să respecte regulile stabilite de organizatori și să acorde atenție minorilor pentru a nu se rătăci în mulțime.

În această perioadă vor fi constituite subunități de intervenție care să fie în măsură să intervină pentru soluționarea unor situații deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor, dispozitivele de ordine publică având în vedere și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*