Locuință din comuna ialomițeană Sudiți, distrusă în ura unui incendiu violent

Locuință din comuna ialomițeană Sudiți, distrusă în ura unui incendiu violent. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină lui, 04 aprilie, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din comuna Sudiți.

Potrivi Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplaasat pompieri ai Gărzii de intervenție Țăndărei, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, iar în ajutorul lor au sosit și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comună.

Ajunși la locul solicitării, forțele de intervenției au constatat că flăcările se manifestau violent în interiorul casei, dar și la anexele aflate în imediata apropiere a acesteia, existând pericolul de propagare la locuințele învecinate.

„După o intervenție de aproximativ trei ore, incendiu a fost lichidat. Au ars acoperișul locuinței, bunuri din interiorul acesteia, două anexe gospodărești și aproximativ o tonă de porumb”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei locuinței, dar ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiul a fost stabilită ca fiind, un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*