Jandarmii ialomițeni sunt prezenți la Târgul Apicol și la festivalul Mărțișor Ialomițean

Jandarmeria Ialomița este prezentă la eveniment. FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni asigură ordinea publică la „Târgul Apicol”, ce se va desfășura în municipiul Slobozia, în incinta Stadionului municipal „1 Mai”, în acest sfârșit de săptămână.

Tot jandarmii ialomițeni sunt cei care au în vedere și evenimentele ce se desfășoară în perioada 1 – 8 martie cu prilejul Festivalului “Mărțișor Ialomițean”.

Deoarece la aceste manifestări se preconizează participarea unui număr mare de persoane, în vederea prevenirii unor evenimente nedorite, facem următoarele recomandări:

  • fiți atenţi la bunurile şi obiectele personale;
  • respectați regulile stabilite de organizatori și respectați indicațiilor forțelor de ordine;
  • evitați consumul excesiv de alcool;
  • acordați sprijin organelor de ordine în situaţia în care veți fi solicitaţi;
  • supravegheați minorii pentru a nu îi pierde în mulţime;
  • nu vă implicați în incidente care ar putea conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*