Jandarmii ialomițeni, măsuri de ordine publică la o procesiune religioasă și la o competiție sportivă

Misiuni ale jandarmilor. FOTO Jandarmeria Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări:

Vineri, 17 mai, începând cu ora 15.00, la procesiunea religioasă organizată în municipiul Urziceni, pe traseul Monumentul Eroilor – strada Calea București – Catedrala Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Sâmbătă, 18 mai,

începând cu ora 09.00, la competiția sportivă ”Crosul Libertății 2024”, care va avea loc în Slobozia pe traseul Stadion ”1 Mai” – bulevardul Matei Basarab – bulevardul Chimiei – Aleea Sudului – Vista Cafe;

începând cu ora 15.00, la manifestările cultural-artistice ocazionate de ”Ziua Comunei Ciulnița”.

Sâmbătă, 18 mai și duminică, 19 mai, la manifestările cultural-artisticeși sportive ocazionate de ”Ziua Municipiului Urziceni”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*