Jandarmii asigură ordinea publică la evenimentele ce vor avea loc în județul Ialomița pe timpul minivacanței de Revelion

Jandarmii, la datorie FOTO: IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe timpul minivacanței de Revelion.

Pentru că în această perioadă materialele pirotehnice sunt tot mai des folosite, dorim să aducem în atenție faptul că, cei mai expuși la aceste pericole sunt copiii, dar incidentele pot apărea și în cazul adulților. Materialele pirotehnice pot avea efecte negative și asupra animalelor sau bunurilor dumneavoastră!

Totodată, orice operaţiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă!

De asemenea, în această perioadă, se va acționa alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere și prevenirea fenomenului infracțional și contravențional, prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*