Jandarmeria Ialomița suplimentează efectivele angrenate în misiuni în acest final de săptămână

FOTO Jandarmeria Ialomița

În acest final de săptămână, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița va suplimenta efectivele angrenate în misiuni, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță la manifestările cu public numeros organizate pe raza județului.

Astfel, echipajele de jandarmi vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării următoarelor manifestări cu caracter sportiv și cultural-artistic:

Sâmbătă, 25 martie:

– începând cu ora 08.00, la parohiile locale, cu ocazia sărbătorii religioase ”Buna Vestire”;

între orele 14.00-17.30 pe traseul de la Mănăstirea ”Sfinții Voievozi” până la Piața Revoluției din Slobozia, în Parcul Central din municipiul Fetești și pe esplanada Bisericii ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” din municipiul Urziceni, unde se vor organiza  adunări publice sub titulatura ”Marș pentru viață”;

între orele 20.30-21.30, în Piața Revoluției din municipiul Slobozia unde va avea loc o activitate artistică ocazionată de sărbătorirea ”Orei Pământului 2022”;

Duminică, 26 martie  – începând cu ora 12.00, la Sala Sporturilor ”Andreea Nica” din municipiul Slobozia, la meciul de handbal feminin dintre echipele C.S.M. Unirea Slobozia și C.S.U. Neptun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*