ISU Ialomița face angajări

Mașină de pompieri

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa organizează concursuri în vederea ocupării a opt posturi de subofițeri, prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor de execuție vacante și/sau rechemare în activitate, din rândul persoanelor care au calitatea de cadre militare în rezervă, care corespund condiţiilor legale şi criteriilor specifice pentru ocuparea posturilor de execuție vacante, după cum urmează:

– subofițer tehnic principal, la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației;

– subofițer tehnic principal, la compartimentul Informare și Relații Publice;

– subofițer secretariat principal, la compartimentul Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;

– subofițer secretariat principal, la compartimentul Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă;

– subofițer operativ principal, la compartimentul Control și Activități Preventive – Inspecția de Prevenire;

– subofițer operativ principal, la compartimentul Avizare – Autorizare, Inspecția de Prevenire;

– subofițer administrativ principal, suport operativ la Detașamentul de Pompieri ”Slt. Gabriel Boitan” Slobozia;

– subofițer administrativ principal, suport operativ la Detașamentul de Pompieri Urziceni.

Cererile de înscriere la concurs vor fi adresate inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, împreună cu CV-ul, copia actului de identitate și declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare se transmit SCANAT la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, preferabil în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 20 Mb.), pentru toate cele opt posturi scoase la concurs, până la data de 15.10.2021 (inclusiv), ora 15.00.

Celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, vor fi transmise în format SCANAT, în volum complet, preferabil în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 20 Mb.), la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, pentru toate cele trei posturi scoase la concurs, până în data de 29.10.2021 (inclusiv), ora 15.00.

Candidații  trebuie să fie declarați ”apt” medical și psihologic pentru funcții de execuție, fiind verificați din aceste puncte de vedere.

Concursurile vor consta în susținerea unui test scris pentru verificarea cunoştinţelor profesionale relevante pentru îndeplinirea atribuţiilor posturilor scoase la concurs, în acord cu tematica și bibliografia de concurs. Nota de promovare a probei de concurs (testul scris) este de minimum 7.00, și vor fi susținute, după cum urmează:

– subofițer tehnic principal, la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației, în data de 29.11.2021.

– subofițer tehnic principal, la compartimentul Informare și Relații Publice, în data de 22.11.2021.

– subofițer secretariat principal, la compartimentul Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă în data de 25.11.2021.

– subofițer secretariat principal, la compartimentul Secretariat, Documente Clasificate și Arhivă în data de 25.11.2021.

– subofițer operativ principal, la compartimentul Control și Activități Preventive – Inspecția de Prevenire, în data de 20.11.2021.

– subofițer operativ principal, la compartimentul Avizare – Autorizare, Inspecția de Prevenire, în data de 15.11.2021.

– subofițer administrativ principal, suport operativ la Detașamentul de Pompieri ”Slt. Gabriel Boitan” Slobozia, în data de 27.11.2021.

– subofițer administrativ principal, suport operativ la Detașamentul de Pompieri Urziceni, în data de 27.11.2021.

Alte date şi informaţii suplimentare cu privire la organizarea celor opt concursuri şi depunerea documentelor se mai pot obţine şi în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, 0243/232396,  int. 27.131, 27.008 în zilele lucrătoare între orele 09.00-14.00 sau pe pagina de internet a instituției (www.isujialomita.eu) și afișate la avizierul unităţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*