Intersecția străzilor Călărași și Depoului din Fetești va fi semaforizată

În Fetești se instalează un semafor. FOTO Primăria Fetești

Administrația publică locală din municipiul Fetești a decis că este necesară semaforizarea uneia dintre intersecțiile din oraș, iar pentru acest proiect a scos bani din bugetul local. Suma cheltuită, precum și modul de atribuire a contractului nu a fost făcut public de Primăria Fetești

Primăria Municipiului Fetești a anunțat că a început procesul de semaforizare a intersecției străzii Călărași cu strada Depoului, în zona piațetei gării.

„În cel mai scurt timp vor fi montate toate semafoarele planificate pentru această intersecție și vor fi puse în funcțiune pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic atât pentru conducătorii auto cât și pentru pietoni. Finanțarea acestor lucrări se face de la bugetul local. Cerem scuze participanților la trafic pentru posibilele îngreunări ale traficului, pe timpul lucrărilor“, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*