Incendiu la o casă din orașul Țăndărei din cauza unui mijloc de încălzire nesupravegheat

Incendiu la o casă din orașul Țăndărei. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină, vineri dimineață, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din orașul Țăndărei.

La locul solicitării s-a deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială și o ambulanța SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la un perete al casei confecționat din paiantă. Pompierii militari ialomițeni au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui mijloc de încălzire nesupravegheat ori supraîncălzit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*