Incendiu izbucnit la o hală din municipiul Slobozia. A ars aproximativ o tonă de mase plastice

Incendiu izbucnit la o hală din municipiul Slobozia. FOTO ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină vineri, 18 martie, pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la o hală din municipiul Slobozia, situată pe DN 2C.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, la locul solicitării s-au deplasat de urgență cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

„La sosirea forțelor, incendiul se manifesta în interiorul unei hale metalice, pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați. Au ars aproximativ 1.000 kg de mase plastice, deșeuri provenite de la diverse autovehicule și s-a deteriorat acoperișul confecționat din tablă, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Incendiul a fost lichidat, după o intervenție de aproximativ o oră, iar pompierii au salvat un autotren, o remorcă și o cisternă. Cauza probabilă de producere a acestuia a fost stabilită ca fiind jar/ scântei purtate de vânt.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*