Ialomițeni reținuți pentru trafic de droguri în urma unor percheziții efectuate în Slobozia

Ialomițeni reținuți pentru trafic de droguri în urma unor percheziții efectuate în Slobozia

Doi bărbați au fost reținuți de procurorii DIICOT Ialomița, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, în urma unor descinderi imobiliare efectuate în Slobozia.

Potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița, procurori ai DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au pus în aplicare marți, 12 aprilie, șase mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Slobozia, în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării 514,67 de grame de canabis, 10 semințe de canabis, două mărunțitoare mecanice, patru telefoane mobile, trei cântare electronice de mare precizie, suma de 400 de lei, precum și alte bunuri de interes, respectiv recipiente cu fertilizatori și pipe confecționate artizanal.

Ialomițeni reținuți pentru trafic de droguri în urma unor percheziții efectuate în Slobozia

În urma acestor descinderi, două persoane au fost reținute pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Cei doi inculpați vor fi prezentați Tribunalului Ialomița cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, precum și de al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*