Ialomițean sancționat după ce a circulat pe contrasens pe autostradă, a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei

Ialomițean sancționat după ce a circulat pe contrasens pe autostradă, a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei. FOTO: IPJ Călărași

Un bărbat din Slobozia a fost amendat de poliţişti și i s-a retras dreptul de a conduce pentru cinci luni de zile după ce a circulat pe contrasens pe autostradă, a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Călărași, în cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie, în jurul orei 15.53, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slobozia, județul Ialomița, a condus autoturismul pe autostrada A2, pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe sensul normal de mers, rezultând avarii la ambele autovehicule. Bărbatul nu a oprit la locul evenimentului, continuându-și deplasarea către km 49, unde a efectuat manevra de întoarcere pentru a  reveni pe sensul  normal de deplasare.

Monitorizând poziția acestuia permanent, prin intermediul apelurilor înregistrate prin Serviciul 112, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța, din cadrul Brigăzii Autostrăzi, au reușit interceptarea acestuia în spațiul de servicii de la km 88, sensul către Constanța.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile, fiindu-i reținut permisul de conducere, cu dovadă înlocuitoare fără drept.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*