FOTO Un autotren încărcat cu uree s-a răsturnat la intrarea pe Autostrada A2 dinspre Fetești

Autotrenul s-a răsturnat, iar încărcătura a ajuns pe carosabil și în afara lui. FOTO DRDP Constanța

Un autotren încărcat cu uree s-a răsturnat în dimineața de 30 martie în jurul orei 10.20 la intrarea pe Autostrada A2 la Km: 142 +800 Calea 1, acolo unde este nodul rutier din zona Fetești. Încărcătura s-a răsturnat pe carosabil și în afara acestuia, iar șoferul a fost transportat la spital. 

Potrivit primelor informații, autotrenul a intrat în balans și s-a răsturnat din cauza vitezei prea mari, dar cauzele exacte le producerii evenimentului urmează a fi stabilite de către polițiștii de la Brigada Autostrăzi.

Circulația a fost blocată pe breteaua respectivă și a fost redirijată de către polițiști, la fața locului așteptându-se o macara de mare tonaj care să repună pe roți autotrenul.

Conducătorul auto a suferit rănit ușoare fiind transportat de un echipaj medical la spital pentru o evaluare a stării de sănătate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*