FOTO Copil de opt luni și un bărbat de 50 de ani, morți într-un accident rutier petecut în localitatea Căldărușanca

Accident rutier în localitatea Căldărușanca, la limita cu județul Buzău. FOTO: ISU Ialomița

Un copil de opt luni și un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, au murit duminică, 12 iunie, într-un accident rutier petrecut în localitatea Căldărușanca, la limita cu județul Buzău. A fost activat planul Roșu de intervenție la nivelul județului Ialomița.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în jurul orei 17.40, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier în localitatea Căldărușanca, în care au fost implicate două autoturisme și cinci persoane, ocupanții celor două autoturisme.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijinul acestora au fost trimise trei echipaje ale SAJ Ialomița și două echipaje de la SAJ Buzău, precum și patru echipaje de la ISU Buzău, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, în sprijin și elicopterul SMURD București.

„În urma accidentului au rezultat cinci victime, patru adulți și un copil. Două victime, un bărbat de aproximativ 50 de ani și un copil de aproximativ 8 luni, au fost găsite în stop cardio-respirator. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, dar din nefericire victimele au fost declarate decedate”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Celelalte trei victime au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției, ulterior două dintre ele fiind preluate de echipajele SAJ și transportate la Spitalul Municipal Urziceni, iar a treia fiind transportată cu elicopterul SMURD la o unitate spitalicească din București.

Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*