Finanțiștii ialomițeni au colectat în luna ianuarie peste 90 de milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO arhivă
Mai mulți bani. FOTO arhivă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în luna ianuarie, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,96 milioane lei, cu 8,72 milioane lei mai mult decât s-au colectat în aceeași perioada a anului 2021.

Structurată pe bugete, situația veniturilor colectate se prezintă astfel:

  • bugetul de stat a înregistrat o sumă colectată în valoare de 35,59 milioane lei cu 6,16 milioane lei mai mult decât în prima lună a anului trecut;
  • la bugetul asigurărilor sociale de stat s-au colectat 37,72 milioane lei, mai mult cu 1,26 milioane lei decât în perioada similară a anului precedent;
  • la bugetul asigurărilor pentru șomaj, sumele colectate au fost în cuantum de 1,21 milioane lei cu 0,06 milioane mai mult decât în luna ianuarie a anului 2021;
  • la bugetul Fondului Național Unic de Asigurări de Sănătate, suma încasată s-a ridicat la valoarea de 16,44 milioane lei, mai mult cu 1,24 milioane lei decât în aceeași luna a anului precedent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*