Femeie urmărită internațional, prinsă în Țăndărei

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au acționat în cursul zilei de ieri, 6 iunie, în orașul Țăndărei în vederea depistării unei persoane urmărite la nivel internațional.

Astfel, în urma activităților specifice, polițiștii de investigații criminale au depistat o femeie, de 35 de ani, din orașul Țăndărei, pe numele căreia era instituită măsura urmăririi la nivel internaţional, întrucât se sustrăgea de la executarea unui mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Spania pentru comiterea infracțiunilor de jaf prin violență sau omor prin intimidare.

Persoana în cauză a fost preluată sub escortă, iar în baza ordonanţei de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*