Două tinere au fost rănite de un autoturism care s-a răsturnat peste ele, pe un trotuar din Coșereni, Ialomița

Două tinere au fost rănite de un autoturism care s-a răsturnat peste ele. FOTO IPJ Ialomița
Două tinere au fost rănite de un autoturism care s-a răsturnat peste ele. FOTO IPJ Ialomița

Două tinere de 17 ani au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce un autoturism s-a răsturnat peste ele, în timp ce se aflau pe un trotuar din comuna Coșereni, județul Ialomița.

Potrivit IPJ Ialomița, accidentul s-a petrecut în jurul orei 23.30.

„Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că, în timp ce un tânăr de 23 de ani, din comuna Coșereni, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, moment în care a lovit doi pietoni care se aflau pe trotuar”, au transmis polițiștii ialomițeni.

Victimele, două fete de 17 ani, au fost transportate la unități medicale din Slobozia și București pentru îngrijiri de specialitate.

În urma testării cu aparatul Drager, rezultatul a indicat faptul că șoferul nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*