Dosar penal pentru un șofer care a lovit două persoane și apoi a fugit de la locul faptei

Dosar penal pentru un șofer care a lovit două persoane și apoi a fugit de la locul faptei. FOTO IPJ Ialomița

Un bărbat de 64 de ani, din Ilfov, s-a ales cu dosar de cercetare penală după ce, sâmbătă dimineață, a accidentat două persoane pe raza orașului Fierbinți Târg, județul Ialomița, și apoi a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Ialomița, din verificările efectuate a reieșit că cele două victime, un bărbat și o femeie, de 31 și 32 de ani, din orașul Fierbinți Târg, se deplasau pe partea carosabilă, fiind acroșați de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul faptei.

Victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la unități medicale de pe raza municipiului București.

Șoferul, un bărbat de 64 de ani, a fost identificat de polițiști pe raza județului Ilfov. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*