Dosar penal pentru un bărbat din Țăndărei, prins la volan cu un permis de conducere falsificat

Dosare penale pentru două persoane din Țăndărei, care au plecat din spital și fuseseră depistate pozitiv cu COVID-19. Imagini cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din orașul Țăndărei, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni după ce a prezentat un permis de conducere fals.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 2 martie, în jurul orei 08.30, polițiștii au oprit, în cadrul unui filtru rutier, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din orașul Țăndărei.

În urma solicitării documentelor personale și ale autoturismului, bărbatul a prezentat polițiștilor un document similar permiselor de conducere emise de autoritățile grecești, existând suspiciuni că acesta ar fi fals întrucât nu avea toate elementele de siguranță. Totodată, s-a procedat la verificarea în bazele de date auto ale Poliției Române, reieșind faptul că bărbatul nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, falsul material în înscrisuri oficiale și uzul de fals.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*